Ajankohtaista

Tiedote 5.2.2021

Hyvät jytyläiset,

Viimeisen vuoden aikana meitä on koetellut maailmanlaajuinen pandemia, joka on vaikuttanut elämäämme niin työssä kuin vapaa-ajalla. Poikkeuksellinen aika jatkunee vielä jonkin aikaa, mutta onneksi valoa on jo näköpiirissä rokotusten muodossa. Ammattiliitto Jyty sekä Jytyn Sallan osasto tarjoaa paljon tukea työelämään vaikuttavissa asioissa. Tutustu Jytyliiton nettisivuihin ja ota rohkeasti yhteyttä yhdistyksemme toimihenkilöihin.

Jäsenmaksuperintää jatketaan samalla prosentilla kuin aiemmin (1,32 %). Jyty Salla ry jatkaa myös kannatusjäsenmaksun perintää 36 € / vuosi. Kannatusjäsenmaksun maksaneet saavat osallistua yhdistyksen toimintaan samoin eduin kuin työvoimajäsenet.

Jatkamme edelleen myös 20 €:n arvoisen ”hyvinvointisetelin” maksamista. Jäsen voi käydä itse valitsemassaan hyvinvointipalvelussa (esim. liikunta-, kulttuuri-, kauneudenhoito tms. palvelu) ja kuittia vastaan hänelle maksetaan 20 €:n etu. Kuitti tilinumeroineen toimitetaan rahastonhoitajalle.

Tapahtumista viestitään usein sähköpostilla, joten ilmoitathan osoitteesi tiedottajalle, ellet ole sitä jo tehnyt! Vilkuile myös liiton sekä oman yhdistyksemme nettisivuja. Toki yhteyttä voi ottaa myös perinteisesti kasvokkain tai puhelimitse.

Pidetään yhteyttä!  Elina Jokela, puheenjohtaja

 

**************************************************************************

Jyty Salla ry on Facebookissa www.facebook.com/jytysalla

***************************************************************

Jytyliitto nyt Facebookissa. Käy tutustu! www.facebook.com/jytyliitto

————————————————————————————————————————————-

MUISTA PÄIVITTÄÄ YHTEYSTIETOSI JYTYN JÄSSÄRIIN.