Ajankohtaista

Tiedote 6.2.2023

Hyvät jytyläiset,

Työelämä jatkaa muutostaan. Hyvinvointialueet ovat aloittaneet toimintansa tämän vuoden alussa ja jatkuvassa muutoksessa eletään myös kunta-alalla sekä yksityissektorin puolella. Ammattiliitto Jytyn tehtävänä on edistää jäsentensä ansiotasoa, työhyvinvointia ja kehittymistä työelämässä sekä tarjota turvaa jäsenistölle koko työuran ajan. Paikallisosastot, kuten Jyty Salla ry, ovat myös tukenasi työelämään liittyvissä asioissa. Tutustu Jytyliiton nettisivuihin ja ota rohkeasti yhteyttä yhdistyksemme toimihenkilöihin.

Liiton jäsenmaksuprosentti on edelleen 1,32 %. Jyty Salla ry jatkaa myös kannatusjäsenmaksun perintää 36 € / vuosi. Kannatusjäsenmaksun maksaneet jäsenet saavat osallistua yhdistyksen toimintaan samoin eduin kuin työvoimajäsenet.

Järjestämme vuoden aikana monenlaisia tapahtumia jäsenille. Tapahtumista viestitään yleensä sähköpostilla, joten ilmoitathan osoitteesi tiedottajalle (jytysalla(at)gmail.com), ellet ole sitä jo tehnyt! Vilkuile myös liiton sekä oman yhdistyksemme nettisivuja. Toki yhteyttä voi ottaa myös perinteisesti kasvokkain tai puhelimitse.

Pidetään yhteyttä!

Elina Jokela, puheenjohtaja

JÄSENASIAT

Liiton oma nettisivuosoite on www.jytyliitto.fi , josta saa paljon tietoa jäsenyydestä sekä jäsenelle kuuluvista liiton eduista. Omat jäsentiedot kannattaa käydä tarkistamassa ja tarvittaessa muuttamassa Jytyliiton sähköisessä asiointipalvelussa eli Jässärissä. Jässäriin kirjaudutaan www.jytyliitto.fi -sivun vasemmasta yläreunasta Kirjaudu asiointipalveluihin.

MUISTA PÄIVITTÄÄ YHTEYSTIETOSI JYTYN JÄSSÄRIIN.

Muistakaa pitää yhteystietonne ajan tasalla myös omaan yhdistykseen. Ilmoita sähköposti osoitteesi joko jytysalla (at) gmail.com tai pirjo.tallqvist (at) salla.fi

Vuonna 2024 tiedotetta ei lähetetä enää paperipostissa, vaan ainoastaan sähköpostitse.

KOULUTUSASIAT

Liitto järjestää koulutusta eri ammattiryhmille pitkin vuotta. Lisätietoja koulutuksista löydät Jytyliiton nettisivuilta https://jytyliitto.fi/ajankohtaista/koulutus/ ja Jyty-lehdestä. Jyty Sallan jäsenellä on käytettävissään koulutuslahjakortti (kattaa matkat ja koulutuksen) johonkin liiton koulutuskalenterista löytyvään koulutukseen vuonna 2023. Mikäli olet kiinnostunut jostakin ay-koulutuksesta tai ammattiin liittyvästä koulutuksesta, ota ennen ilmoittautumista yhteys koulutusvastaavaan Eija Poikelaan.

NUORET ALLE 37-VUOTIAAT

Nuorisovastaavana toimii Laura Sääskilahti. Hän viestii nuorille pääasiassa sähköpostitse, joten pidä yhteystietosi ajan tasalla. Ota rohkeasti yhteyttä yhteisen toiminnan järjestämiseksi esim. koulutuksesta, ammattiyhdistystoiminnasta, erilaisten nuorisolle kohdistettavien tapahtumien järjestämisestä yms.

ILMOITUSLEHTI KOTI-LAPPI

Koti-Lapissa julkaistaan yhdistyksen viralliset ilmoitukset ja tapahtumista tiedotetaan järjestöt tiedottaa -palstalla.

VAPAA-AIKATOIMINTAA

  • Suunnitteilla teatteriretki Rovaniemelle keväällä.
  • Syyskokous ja pikkujoulu ulkopaikkakunnalla marraskuussa.
  • Jäsenillä on mahdollisuus osallistua Pohjois-Suomen alueen työhyvinvointipäiville, jotka järjestetään 25. -26.11.2023 Rovaniemellä. Jos kiinnostuit, ota ensin yhteys koulutusvastaavaan.
  • Keilahallin käyttö etu 6 € / kk / jäsen jatketaan.

 TYÖTTÖMYYSKASSA                                                                                         

Työttömyyskassa Aaria

  • Opastinsilta 8 B, 00520 HELSINKI
  • Neuvonta: 020 7655 900 (tarkista aukioloaika nettisivulta)

Sähköposti: asiakaspalvelu(at)aariakassa.fi​  https://www.aariakassa.fi

**************************************************************************

Jyty Salla ry on Facebookissa www.facebook.com/jytysalla

***************************************************************

Jytyliitto nyt Facebookissa. Käy tutustu! www.facebook.com/jytyliitto

————————————————————————————————————————————